Celler Pedrola (sense DO)

 
 
Celler_Pedrola_imatge

 

Els amants de la terra i del bon vi que vagin a visitar aquest celler, descobriran les vinyes sirgades per l’Ebre català a les “illes” i les vinyes de l’interior a l’horitzó de la Serra del Migdia amb l’atenta mirada  del Castell de Miravet, que ens recorda l’empremta del pas de civilitzacions com l’àrab i dels Templers en aquelles contrades, que van deixar entre d’altres la cultura pagesa i ceramista.

El Celler esta situat a “l’Hort del Motxo”, a la partida Tulieses, és on els avis de l’actual generació van començar a fer vi cap als anys 40, als inicis de la postguerra. Al celler s’elaboren els vins de les pròpies vinyes amb un calendari de verema esglaonat, per aconseguir el raïm òptim per a cada vi.

A l’agost veremen el raïm per als vins blancs de poc grau, així obtenen un vi tranquil, que es el vi base del seu escumós ancestral. A meitat de setembre veremen el Macabeu, i el Sauvignon amb el que elaboren el seu vi blanc afruitat, i amb el Syrah i Merlot obtenint el seu vi negre jove. A les portes de l’octubre elaboren el dolç a partir de la  vinya vella de Macabeu dels avis, i tanquem la verema amb les Carinyenes madures per fer el seu negre criança.

 

Mostra per pàgina
Ordena per

Celler Pedrola - Escumós Ancestral

Sense DO - 2021 - Escumós ancestral- Macabeu, Sauvignon Blanc

*
Preus amb IVA